28 september 2023

Mijn (mislukte) pogingen om Panstarrs waar te nemen….

pogingen om vanuit Duitsland, Boeblingen naar Panstarrs te zoeken

pogingen om vanuit Duitsland, Boeblingen naar Panstarrs te zoeken

Er is de afgelopen dagen al veel over de komeet Panstarrs gemeld, zeker op dit forum. Velen hebben deze kunnen waarnemen vanuit Nederland en gefotografeerd. Ik heb mooie foto’s voorbij zien komen. Zelf zat ik voor mijn werk deze week in Boeblingen en heb pogingen gedaan vandaaruit ook deze komeet waar te nemen. Helaas zonder enig succes… Toch een videootje van gemaakt om even mijn fustratie kwijt te raken…. (weet niet of dat hiermee lukt :))

Share

Comments

  1. Jan Heuser zegt

    weer werkt die link naar Youtube niet, terwijl ik die er wel ingezet had… Hmm. opnieuw doen?
    Dit is in ieder geval de link naar de video: http://youtu.be/VV_tWYFu61M

    • Ik kijk wel even naar de link. [twee minuten later] De video is now ‘embedded’ zoals dat heet. Als ik je vanavond op de club zie zal ik wel even uitleggen wat denk ik het probleem is. Jammer dat je ‘m niet gezien hebt, maar de timelapse blijft wel leuk om te zien.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: