22 september 2019

UFO memo uit 1950 FBI’s meest gedownloade bestand

Het Hottel memo

Het Hottel memo

Een memo die op 22 maart 1950 was opgesteld door Guy Hottel – toen het hoofd van het ‘field office’ van de FBI in Washington – aan FBI-baas J. Edgar Hoover over drie neergestorte UFO’s in New Mexico is het meest gedownloade document van de FBI. In 2011 begon de FBI met ‘The Vault’, een online beschikbare database van 6700 documenten van de FBI. De Hottel memo, zoals het document wordt genoemd, blijkt sindsdien bijna een miljoen keer te zijn gedownload. Je kan het document hier bekijken of downloaden. De UFO-memo werd in de jaren zeventig al vrijgegeven voor publicatie, nadat men er om had gevraagd op grond van de

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.