22 juli 2024

Zes helden op één podium

Voor liefhebbers van wetenschap (én van wetenschappers die goed kunnen vertellen) is dit verplichte kost. Zes van mijn persoonlijke helden, samengebracht op één podium om verhalen te vertellen over hun persoonlijke band met wetenschap. Daarnaast is er ook ruimte voor discussie en voor het stellen van vragen vanuit het publiek. Prachtig panel, met onder andere:

Daarnaast nog een lezing van onze astro-vriend Ethan Siegel. Het is een kleinschalige lezing (van slechte audiovisuele kwaliteit), maar omdat wij een samenwerkingsverband hebben met de website van Ethan (Starts With a Bang) en omdat met de inhoud van de lezing niets mis is, heb ik besloten ook deze lezing te plaatsen. Ethan heeft immers aandacht besteed aan AstroBlogs, dus het is is wel zo netjes om andersom hetzelfde te doen!

Share

Speak Your Mind

*