24 juni 2024

Verbluffende video van lancering van spaceshuttle [Verplichte kost!]

Stop onmiddelijk met wat je aan het doen bent! Je moet direct dit filmpje bekijken. NASA heeft een video-opname vrijgegeven van een camera aan boord van de Solid Rocket Booster van de Space Shuttle. Nu heeft NASA dat vaker gedaan, maar nooit in de adembenemende kwaliteit van het nieuwe filmpje. Zo is het filmpje bijvoorbeeld in HD, maar het is vooral het geluid dat het filmpje bijzonder maakt. Het geluid is namelijk geremastered door de bekende Hollywood-geluidstudio Skywalker Sound, waardoor het bijzonder krachtig en helder binnenkomt.

Share

Comments

  1. dat is straffe kost, zoudebn de buren zeggen.
    zijn die boosters uitgerust met laser-guided-missile technology om hun re-entry punt te preciseren, net zoals die krengen, hoe heten ze ze ook alweer, die bagdad aan gort knalden.

  2. Indrukwekkende video inderdaad. Is niet nieuw, want vorig jaar hebben we ‘m hier ook al een keertje over de vloer gehad. 😀 Er is overigens nog een interessante video – hier te zien én te horen – over hoe dat brullende geluid van de Space Shuttle + SRB’s op de grond bij het publiek te horen is.

Speak Your Mind

*