19 april 2024

Heel Holland Bakt straks Jupiter-taart

Jupitertaart (credit: Cake Crumbs)

Jupitertaart (credit: Cake Crumbs)

Het wordt vandaag bloedheet, morgen wordt het nog bloedheter. Is ’t geen goed idee om in onze verhitte keuken een lekkere Jupitertaart te gaan maken? Een taart die de vorm van een planeet heeft, de lagen, de rode vlek en zelfs de interne structuur van Jupiter. Nee het is geen geintje, het recept voor die taart bestaat echt! Hieronder Jupiter’s inwendige:

Jupitertaart inwendig (credit: Cake Crumbs)

Jupitertaart inwendig (credit: Cake Crumbs)

Vergelijk dat maar eens met een model van het binnenste van Jupiter. Nou mensen, ik zou zeggen bak een lekkere Jupitertaart en neem er van mij een heerlijk Higgs biertje bij, een Vostok 4 ruimtebier of van mijn part van een glaasje meteorietenwijn. Heel Holland bakt straks Jupitertaart. Bron: Astropixie.

Share

Comments

  1. Roselane zegt

    só voce Arie ,para nos mostrar o poder de Deus nos ceus. que Deus te abençoe com esse don tão lindo que ele te deu, amo os seus trabalho, pois são linnnnndos.Beijossssssss

  2. Aan het eind van deze maand word ik alweer 52 “gezegende lentes”…..hmmm, of waren het nu “52 nare vervloekte en gepekelde winters”??….nou ja, dit terzijde…..maarre….ik heb mijn zeer gewaardeerde en tevens bijkans onbeschoft kookkundige wederhelft al gevraagd of zij wellicht “iets culinair verantwoords aan zou kunnen” met die Jupiter cake…..want die ziet er echt wel heel grappig en appetijtelijk uit, zeg….. eigenlijk bijna te mooi om op te vreten!

Speak Your Mind

*