21 maart 2019

Jonge Belgische ingenieurs en onderzoekers maken kans op stageplaats ESA

ESA volledig logo

Belangrijk nieuws voor onze Belgische lezers! Het Federaal Wetenschapsbeleid (Belspo) en ESA organiseren in 2013-2014 voor het eerst het Belgian National Trainee Programme. Dat geeft jonge ingenieurs en onderzoekers de mogelijkheid stage te lopen bij een operationele afdeling van ESA. Zowel Belspo als ESA willen op die manier jongeren aanmoedigen tot het uitbouwen van een loopbaan in de ruimtevaartsector. Er is immers een steeds groeiende vraag naar ingenieurs en onderzoekers vanwege de Belgische ruimtevaartindustrie.

Volgens Staatssecretaris voor Wetenschapsbeleid Philippe Courard “cre

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.