21 maart 2019

Vormt de Higgs een (indirecte) verklaring voor donkere energie?

Filamenten

E

Reacties

 1. http://joppie zegt

  als we ons nu met zijn allen ” in het bootje van de KOSMOLOOG laten nemen ” ,
  zijn we dan niet van al dat ” gezever ” af. ??

 2. http://Anoniem zegt

  Serieus.. betalen jullie hier nu peper dure opleidingen voor? Hier een gratis antwoord: wij zijn de energie. Jij met de vraag bent het antwoord! Satan is een energiebron en god is een energiebron, en wat jullie nu zien is wie de overmacht heeft! Lees je bijbel niet in materiële maar spirituele vorm.

  • En waarom zou de Bijbel het antwoord op al mijn vragen moeten leveren, waarom niet de Koran, de Bhagavad gita of die boomgod op Sumatra, die nog helemaal geen heilig boek heeft weten te krijgen? Wat maakt de Bijbel toch zo superieur boven andere Heilige Boeken en boven de wetenschap?

   • http://Anoniem zegt

    Bijbel vanwege de .nl in de adres balk. Maar je reactie is een prima voorbeeld van donkere energie. Nee dit was maar een stukje hoor. Kan moeilijk deze hele site vol gooien.. ook de koran de thora het hindoeïsme het boeddhisme alles! Wij allen.

   • http://etje zegt

    Ik zal het je uitleggen.
    Ik geloof in de bijbel omdat alles wat er in staat uitkomt. Israël bij voorbeeld: er is geschreven dat de joden als een straf voor een zonde altijd zullen worden vervolgd maar altijd stand zal houden. Ze zullen worden verspreid over de hele aarde en ooit zullen ze weer worden verenigd. Hoe vaak zijn er al niet mensen geweest die ze uit willen roeien? Actueel: Syrië Iran. Of tweede wereldoorlog. En na de tweede wereldoorlog de oprichting van de staat Israël. In openbaringen ( zal je waarschijnlijk niet kennen) dat in de eind tijd alles om Israël zal draaien. Tadaa ! Wat zien we nu? Alles draait om Israël. Ze discuseren in Amerika over bouwen van huisen op de Jordaan oever (Israël). Ook is bekend dat de moslim werelds grootste vijanden Israël en het rijken westen zijn. Ook is er geschreven dat er rampen en oorlogen zullen komen. 1ste 2de wereldoorlog, sunamis, aardbevingen, de golfoorlogen. De geestelijke kant van mijn geloof zal ik je besparen.

    Ik weet dat dit niks met astroblog te maken heeft. Maar ik geef antwoord op je vraag

    • Etje, prima dat je een geloof hebt, maar zoals je zegt heeft dat niets met de Astroblogs te maken – andere websites over geloof zijn daar veel geschikter voor. Dus daarmee is de discussie over geloof en Bijbel nu klaar, gaarne ook geen reacties hierop. Reageren kan nog wel als het gewoon over het onderwerp gaat: Higgs en donkere energie.

 3. http://Mardi zegt

  Als ik dit allemaal zo lees, hebben we met ons allen nog veel te leren.
  En dat is maar goed ook, want anders werd dit alles al rap saai.

 4. http://WikkieWokkie zegt

  Lijkt me een best verheven persoon die één is met het universum… 😛

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: