21 maart 2019

Alles over de Perseïden! (update)

Degene die het nog niet weten, hebben de laatste weken onder een steen gelegen: de meest spectaculaire meteorenregen van het jaar bereikt vannacht z’n maximum! Het is natuurlijk afwachten of het onbewolkt is, anders hebben we er weinig aan :(. Hoe dan ook, we hebben de laatste weken volop aandacht besteed aan de Perse

Reacties

  1. http://Jan%20H zegt

    ondanks de bewolking ben ik bezig continue foto’s te maken voor – hopelijk – een mooie timelapse. Af en toe is er even weinig bewolking en kan je even de sterren zien. Ik loop naar buiten om te kijken of het goed gaat met fototoestel en meteen schiet een heldere flits boven mijn hoofd voorbij. Dus de eerste perseide is gezien. 😉

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: