21 maart 2019

ESTEC neemt afscheid van Prins Friso

Prins Friso in 1990 tijdens de opening van Space Expo, het bezoekerscentrum van ESTEC in Noordwijk

Prins Friso in 1990 tijdens de opening van Space Expo, het bezoekerscentrum van ESTEC in Noordwijk

Ook bij de Europese ruimtevaartorganisatie ESA is met verdriet kennisgenomen van het overlijden van prins Friso van Oranje-Nassau, die jaren lang veel betekende voor de Nederlandse ruimtevaart. De prins overleed afgelopen maandag op 44-jarige leeftijd aan de gevolgen van de hersenbeschadiging die hij opliep bij een ski-ongeval in februari vorig jaar. Net als zijn moeder en de rest van de koninklijke familie droeg prins Friso ESA een warm hart toe. Zo was de prins samen met toenmalig koningin Beatrix aanwezig bij de offici

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.