18 mei 2024

Heeft BPEarthWatch gereageerd op mijn cover up verhaal van komeet ISON?

ISON

Credit: MAST / STScI via YouTube

Gisteren heb ik hier uit de doeken gedaan – in het Nederlands en voor de verandering ook een keertje in het Engels – hoe de foto die de Hubble ruimtetelescoop van komeet ISON gemaakt heeft precies tot stand gekomen is en waarom er niets vreemds aan is, zoals op YouTube beweerd wordt door BPEarthWatch. Zijn analyse van de foto is dat er drie vreemde opgloeiende lichten in de kern van komeet ISON te zien zijn – ergo, dat het helemaal geen komeet is en dat de NASA de boel aan het verdraaien is. Vandaag kreeg ik via Gmail bericht dat BPEarthWatch himself – iemand die zich op YouTube omschrijft als “Dedicated to Watching the End Time Events that Lead to the Return of Our Lord Jesus Christ.Comets, Asteroids, Earth Quakes, Solar Flares and The End Time Powers” – gereageerd had op mijn reactie op YouTube, waarin ik over mijn interpretatie van de foto vertelde:

BPEarthWatch heeft gereageerd op jouw reactie op ISON COVER UP/May not be a Comet. Part 1.
Klik hier als je wilt reageren. Klik hier om alle reacties op deze video te bekijken.
Get out of the ICE AGE>>COMETS are not snowballs..you must work at nasa teaching…lol

Eh… alleen als ik op de twee links klik dan krijg ik die reactie vreemd genoeg niet te zien. Zucht…. heeft ‘ie ‘m weer weggehaald of zo? Een onverwachte censuur van de NASA of wellicht van de NSA? Jammer, ik had graag met hem in discussie willen gaan.

Share

Comments

  1. Hubert hautecler zegt

    ik denk dat dit gewoon lolbroeken zijn die de mensen willen plagen. Niks om druk over te maken. En als ze ernstig zijn wie neemt die nu serieus?

  2. Genoeg Amerikanen die dit soort onzin helaas wel serieus nemen, sleep de onzin van “the return of our lord Jesus” erbij en de deur gaat kritiekloos open voor nog meer onzin.

Speak Your Mind

*