21 maart 2019

Astroblogs heeft een nieuwe reactie-plugin: Disqus

disqusVanaf vandaag heeft de Astroblogs een nieuwe plugin, waarmee de reacties worden uitgevoerd: Disqus. Ik heb een paar keer eerder geprobeerd dat in te voeren, maar dat ging telkens met teveel moeilijkheden gepaard. Ook nu leek de uitvoering

Reacties

  1. http://Olaf%20van%20Kooten zegt

    Hey, het is gelukt om te reageren! Alleen niet via Disqus 😛 – zouden alle mensen die problemen hebben met reacties geven even een mailtje willen sturen naar de redactie?

  2. Yep, inderdaad. Reageren kan weer. 🙂 Wat ik daarvoor gedaan heb? Nou simpel, Disqus weer uitzetten. Ik merkte namelijk dat ik er ook niet meer in kwam, ik wilde op een blog van jou reageren – die over M94 -en wat ik ook probeerde, ik kwam er niet in. Zucht…. Kortom, reageren prima, graag zelfs, maar kom ook aan met goede suggesties. Zijn er mensen die ervaring met Disqus hebben en weten hoe je ‘m moet configureren? En hoe je de vaart er in houdt, want ik vond de Astroblogs flink trager geworden de laatste dagen.

  3. http://Anoniem zegt

    hoera , leve de Anoniemen.

    groetjes, Joppie (*_*)

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: