17 juni 2019

De trailer van de film ‘One Way Astronaut’

One Way Astronaut

Er hebben zich inmiddels al meer dan 165.000 mensen aangediend als kandidaat voor de enkele reis naar Mars, welke het Mars One project van de Nederlander Bas Lansdorp in 2023 wil realiseren. Oh ja en cabaretier Vincent Bijloo wil er ook al heen, samen met zijn vrouw, om als huiscabaretier van Mars te gaan dienen. Vier mensen van dat leger kandidaten zijn te zien in One Way Astronaut, een documentaire die gemaakt is door Kai Dieho. De trailer kan je hieronder zien, de volledige versie is in een betaalde versie hier te zien of te downloaden – de helft van de opbrengsten is bestemd voor de

Reacties

  1. Ik ga niet 😀

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: