16 december 2018

Is ons leven begonnen op Mars?

panspermia 32

Er is nieuw bewijs verzameld voor de theorie dat het leven op aarde eigenlijk begonnen is op Mars. Het blijkt namelijk dat een geoxideerde minerale vorm van het element molybdeen, dat een belangrijke rol kan hebben gehad bij het ontstaan van het leven, op aarde helemaal niet voorkwam – maar w

Reacties

  1. Leuk artikel Olaf. Er zijn idd verschillende theorieën over het begin van ‘t leven op Aarde. Mars is daar één van (zou zo maar kunnen)
    De scheikundige afkorting van Molybdeen is Mo (met atoomnummer 42) Ik heet Monique, soms ook Mo genoemd. Zie ik Mo staan dan denk ik aan Molybdeen (en andersom) :S De naam Molybdeen zie je ook niet dagelijks voorbijkomen dus moest ik even glimlachen bij dit artikel.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.