25 juli 2024

Probleem bij inloggen op Astroblogs

logo

Geregistreerde gebruikers van de Astroblogs hebben de laatste dagen wellicht last van inloggen. Dat komt doordat de host van de Astroblogs – Antagonist – een extra inlog heeft ingesteld vanwege aanvallen op WordPress en Joomla! websites. Dit is wat ze erover melden:

Dit is een algemene mededeling naar aanleiding van eerdere meldingen over servers die minder goed bereikbaar waren door grootschalige aanvallen op WordPress en Joomla! websites. Momenteel wordt een groot deel van onze servers aangevallen. Deze aanvallen zijn gericht op de inlogpagina’s van WordPress en Joomla! websites. Om deze aanval goed af te kunnen wenden hebben we alle wp-login.php pagina’s voorzien van een extra wachtwoord. Op deze manier kan niet geautomatiseerd geprobeerd worden je wachtwoord te kraken, wat deze aanval dus doet. De gegevens die je in moet vullen om op je WordPress of Joomla! login pagina te komen zijn als volgt:

Gebruikersnaam: antagonist
Wachtwoord: antagonist

Mocht je vragen hebben na aanleiding van deze melding, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Let vooral dus op de extra gebruikersnaam en wachtwoord om erin te komen. Ook is de Astroblogs langzamer geworden om te laden, dus ik hoop dat al deze maatregelen snel weer kunnen eindigen.

Share

Speak Your Mind

*