25 februari 2020

Bill Nye doet mee met Dancing with the Stars

Bill Nye and Tyne Stecklein
Nee wees gerust, je bent niet per ongeluk aanbeland bij de website van RTL Boulevard – je zit nog altijd op de Astroblogs. Het nieuws van de dag is dat Bill Nye mee doet met Dancing with the Stars – de Amerikaanse versie welteverstaan. Je zal wellicht denken eh…. Bill Nye, ken ik die ergens van? Yep, je kent ‘m vast, want hij is de CEO – zeg maar de baas – van de Planetary Society, de ooit door Carl Sagan opgerichte organisatie waartoe ook Emily Lakdawalla behoort, de planeetdeskundige die met regelmaat op de Astroblogs wordt genoemd. Lang geleden won de altijd met een vlinderdas getooide Nye een

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.