22 september 2018

Amerikaanse staat Indiana opgeschrikt door vuurbal

vuurbal Indiana

Honderden mensen in de Amerikaanse staat Indiana belden ongerust naar de hulpdiensten nadat ze een grote blauwgekleurde vuurbal hadden gespot in de lucht. Het mysterieuze, felle licht werd in de nacht van vrijdag op zaterdag waargenomen om 1u lokale tijd.

Volgens het Amerikaanse weerinstituut betrof het een meteoriet of ruimteafval. Dit jaar alleen al werden dertien gelijkaardige waarnemingen gedaan. Politiediensten ontvingen zowel in het noorden als het zuiden van Indiana oproepen van inwoners die het raadselachtige object hadden gezien.

Een luchtverkeersleider op de luchthaven van Indianapolis

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.