9 december 2023

Docu Dinsdag – Extreme Astronomy

Van tijd tot tijd publiceren we op dinsdag een interessante en vrij beschikbare astro-documentaire, afkomstig van bijvoorbeeld YouTube, DailyMotion, Vimeo etc. Vandaag: Extreme Astronomy– met dank aan een tip van Marijke! We staan aan de vooravond van een revolutie. De nieuwste generatie telescopen zal het heelal op manieren in beeld brengen die vroeger ondenkbaar waren. Het is tijd voor Extreme Astronomy!

Vorige edities: The Universe in a NutshellSwallowed by a Black HoleEarth, Making of a PlanetRussia Meteor Impact 2013 – Fireball from Space – Do We Really Need the Moon?Alien Planets and Eyeball EarthsDemistifying the Higgs BosonFinding Life Beyond EarthJourney to the Center of the EarthJourney to the Edge of the UniverseTitan, a place like home.

Share

Comments

  1. WikkieWokkie zegt

    Leuke documentaire!

    Bedankt Marijke…

  2. Remco H. zegt

    Wederom een mooie, informatieve docu……..heerlijk om te bekijken!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d