25 september 2018

Indiase Marssonde Mangalyaan succesvol gelanceerd

MOM_Mangalyaan

Vandaag om 10.08 uur Nederlandse tijd is met behulp van een Polar Satellite Launch Vehicle (PSLV) raket de Mars Orbiter Mission (MOM) “Mangalyaan”

Reacties

 1. De vierde mogendheid DIE. Niet DAT.
  Astroblogs is een geweldig fraaie website, ik ben blij dat ik ‘m ontdekt heb,
  maar nu graag nog even de puntjes op de ‘i’ qua taal.
  Alvast bedankt!

  • Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

   Wij zijn helaas geen journalisten, maar amateurs. Dat betekent dat de spelling en grammatica niet perfect zijn. Alles wat de spellingcheck niet aangeeft, blijft in het artikel staan. Hoewel m’n collega Arie dit artikel geschreven heeft, heb ik zelf ook vaak moeite met dat/die. Als je je geroepen voelt, kunnen we jou misschien wel benoemen tot officiele taalchecker van AstroBlogs? 😉 – dan krijg je een auteursaccount 🙂

 2. Blog is aangepast, Gert bedankt voor je opmerkzaamheid.

 3. Hallo Olaf,

  Ik wil jullie best wel helpen. Hoe kan ik het beste met jou in contact komen?
  Als ik mijn mail-adres plaats bij reageren, wordt het dan voor iedereen zichtbaar, of alleen voor jou?

  groet,
  Gert

 4. Hephaistos zegt:
 5. Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

  Ken ik al 😉

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.