28 september 2023

Lady Gaga wil optreden geven in de ruimte

Lady Gaga schrijft (alweer) geschiedenis met wat letterlijk een buitenaards optreden zal worden. De zangeres zal als eerste mens ooit een concert geven vanuit de ruimte. Dat zal ze op een ruimtevlucht van Virgin Galactic doen. Alles staat gepland voor 2015, dat meldt Us Weekly.

De 27-jarige zangeres zal in 2015 als eerste ster ooit een nummer brengen vanuit de ruimte. Dat zal ze doen op een ‘vlucht’ van Richard Bransons Virgin Galactic. Haar optreden is gepland voor de derde dag van het ‘Zero G Colony Festival’ dat doorgaat in Spaceport America, een ruimtevaartcentrum in Nieuw-Mexico. Het festival zal ongeveer 6 maanden na de eerste Virgin Galactic-vlucht plaatsvinden.

Om zich voor te bereiden op de ruimtevlucht zal Lady Gaga een maand lang speciale zanglessen volgen om ook zonder zwaartekracht de juiste noten te halen. De andere passagiers hebben ook de mogelijkheid een voorbereidingstraining te volgen op Neckereiland, het eiland van Richard Branson.

De eerste commerci

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: