26 februari 2024

Gebruik je eigen avatar op de Astroblogs

Avatars in reacties op de Astroblogs

Avatars in reacties op de Astroblogs

Avatars zijn van die kleine afbeeldingen die auteurs en lezers van de Astroblogs gebruiken bij hun blogs of reacties en die een persoonlijk tintje geven aan hetgeen je schrijft. Standaard heeft WordPress, het content managementsysteem waar de Astroblogs op draait, niet de vrijheid dat lezers hun eigen avatar gebruiken, behalve als ze die via Gravatar

Share

Comments

 1. Arie, nog even een vraagje want ik zie het volgende staan:
  Global avatar.
  Avatar uploads not allowed (Administrator may set on Users » Avatars page).

  Misschien toch niet zo eenvoudig om dat met een omweg voor elkaar te krijgen mits je als beheerder van Astroblogs dat wel kunt aanpassen?

  Maar toch alvast bedankt voor de moeite 😉

 2. Avatar foto RemcoH1980 zegt

  Ik probeer er ook 1 te uploaden, kleiner dan 10 kb zoals geadviseerd, maar ik zie enkel een kruisje 🙁

 3. lukt het nu?

 4. Nou moe, ik heb het via een omweg voor elkaar gekregen om mijn plaatje tot 2,24 Kb te krijgen (scherp en wel) en dan zie ik nog niks verschijnen behalve dat kleine voorbeeldplaatje. Eerst tot 33 Kb toen e-mail grootte en gecomprimeerd, in word gezet en kleiner gemaakt vervolgens in Microsoft Office Picture Manager opnieuw gecomprimeerd tot 2,24 Kb 😀 Ik “pak” gewoon niet hier 🙁 Ik krijg er de slappe lach van, er blijft niet veel van me over Arie.

  • Ik heb zojuist die avatar plugin verwijderd, want het was gewoon een slecht, onwerkbaar ding. Remco had er ook al last van en voor de gein ging ik ook mijn avatar veranderen, maar dat lukte ook niet. Kortom, in de prullebak met dat ding. Ik heb nu een andere avatar plugin geïnstalleerd. Simple Local Avatars geheten, dus je zou zeggen dat deze moet werken. Remco en Monique, willen jullie het nog eens proberen? In je gebruikers-tabblad staat het uploaden nou geloof ik ergens onderaan en niet rechts.

 5. Avatar foto RemcoH1980 zegt

  Arie, zo te zien werkt het!! Bedankt…..

 6. Bij deze,,,gelukt 🙂

 7. Avatar foto Jurgen Kobierczynski zegt

  Hahaa… mijn persoonlijke avatar! Staat erop.

Speak Your Mind

*