29 februari 2024

NGC 891….tweede poging!

NGC 891....tweede poging

NGC 891….tweede poging

Eindelijk weer eens een droge en heldere avond. Afgelopen zondagavond uitgebreid op expeditie

Share

Comments

  1. Mooi gedaan hoor Jan. Eh.. die vorige missie naar de Biesbosch om NGC 891 te ‘schieten’ heeft dit resultaat opgeleverd. Kan je die foto ook niet gelijk meestacken bij deze opnames?

    • Jan Brandt zegt

      En..ook dat heb ik overwogen maar dat heb ik toch achterwege gelaten om de eh….wellicht ietwat zotte reden dat die vorige opname gemaakt is onder zware stress (haast…er kwam een wolkendek rap aansjezen) enne….de gedachte om een “rotte(re) peer” te mengen met een “tros goede appels” voelt/voelde gewoon niet lekker aan. Maar wellicht is er puur van de techno-kant bekeken helemaal geen probleem. Ik ga het zoiezo toch effe uitproberen……bij schokkend resultaat waag ik er uiteraard, te meerdere eer, glorie en wereldwijheid, nog een blogje aan!!

  2. Avatar foto RemcoH1980 zegt

    Dat is een pracht van een plaat Jan……

  3. Ik kan je ‘moonless skies’ wensen, maar ik ben bang dat de Maan zich daar niets van aan zal trekken! Zondagavond was ik ook ‘aan het werk’, met een weigerende camera en een slippend filterwiel. De Canon1000D deed het later prima, zie de blog over Lovelyjoy.

Speak Your Mind

*