9 december 2023

Video: de tijdlijn van geschiedenis en toekomst van het heelal

Lezer Remco kwam met de tip om de video eens te bekijken die gemaakt is door het duo KURZGESAGT & WAITBUTWHY! en die middels een animatie de geschiedenis en de toekomst van het heelal laat zien. Het begint met het nu en wel bij het tikken van de seconden. Leuke video, die terug gaat tot de big bang en die vooruit kijkt naar de hittedood van het heelal. Aan dat einde van het heelal zal ik later nog een blogje wijden, want er zijn meerdere varianten en die ga ik even op een rijtje zetten.

Remco, bedankt voor de tip!

Share

Comments

 1. Hey,
  Ik wilde altijd al meer weten over dit onderwerp.
  En het is fijn dat er een filmpje bij zit, dit maakt het extra duidelijk.
  Bedankt!

 2. Hey,
  Wat een interessante blog.
  Erg veel informatie waar ik iets mee kan.
  Dankjewel!

 3. Ik heb zo’n vermoede dat dit blog uit 2013 meer fungeert als gratis reclamedoorgeefluik voor: blog oplossing,Vervoer blogger,ict blogger,Woon blogger is. Lekker bezig (kuch), maar dat is niet de bedoeling natuurlijk.

 4. Hahaha, die blogger accounts gebruiken ze voor linkbuilding 😉

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d