23 april 2024

De allermooiste astrofoto’s van 2013, Deel 1

Het jaar 2013 is weer bijna achter de rug. Net als ieder jaar, is ook dit jaar weer opgeleukt met een groot aantal schitterende foto’s van de kosmos. AstroBlogs heeft voor de lezers een overzicht gemaakt met de mooiste foto’s van het jaar, uiteraard naar onze bescheiden mening. Het is niet gemakkelijk geweest om de “winnaars” te selecteren, vandaar dat bij de meeste foto’s een link naar de nummer twee wordt weergegeven – een foto die het n

Share

Comments

  1. Enceladus zegt

    Fraai! Wat mij betreft is ‘Saturnus van achteren’ de absolute winnaar dit jaar. Niet alleen vanwege de schoonheid van die foto, maar juist ook vanwege de filosofische implicaties waar Olaf terecht aan refereert.!

    groet,
    Enceladus (Gert)

Speak Your Mind

*