1 oktober 2023

Ontdekkingen in aantocht – de 223e AAS bijeenkomst is begonnen

AAS223

Vandaag is de 223e bijeenkomst begonnen van de American Astronomical Society (AAS), die gehouden zal worden in het Gaylord National Resort and Convention Center in Washington en die tot en met donderdag 9 januari a.s. zal duren. De NASA heeft al laten weten dat er ‘Noteworthy Discoveries’ op #aas223 zullen worden gedaan – de hashtag is van de bijeenkomst op Twitter – dus dat belooft wat. Hier een lijstje met de NASA-presentaties komende dagen. Meestal levert zo’n weekje AAS de nodige Astroblogs op, want over alle relevante ontdekkingen zullen we de lezers op de hoogte houden. Voor Nederland zijn onder andere Marieke Baan, Michiel Brentjens en Govert Schilling aanwezig, die via hun tweets ongetwijfeld realtime verslag zullen doen van deze bijeenkomst. Hou ze in de gaten! Hieronder een permanente lijst van de meest recente tweets met #aas223 als hashtag.

[rotatingtweets screen_name=’adrianusv’ tweet_count=’7′ search=’#aas223′]
Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: