21 april 2024

Volg live BBC’s Stargazing Live 2014 op de Astroblogs [Update!]

stargazinglive

Zoals collega-Astroblogger Jan Brandt gisteren keurig aankondigde brandt vanavond het jaarlijkse Stargazing Live weer los op BBC Two en kunnen we drie avonden lang genieten van astronomisch spektakel, gepresenteerd door professor Brian Cox en Dara O Briain vanaf het Jodrell Bank Observatorium

Share

Comments

 1. Olaf van Kooten zegt

  En tot hoelaat?

 2. Wil niet moeilijk doen, maar het begint om 20:00 u.k tijd. Dus 21:00 onze tijd !

 3. Op TV al begonnen, hier is niks te zien.

 4. Jan Brandt zegt

  Hmmmm…”BBC-goeroe”?? You flatter me, Sir….Maarre….in Nederlandse tijd is het van 21.00 tot 22.30 uur….enne…..het was weer een waar pretbombardement voor de astronomische zintuigen, gisteravond….. “zandzakken voor de “emo-deur” and all that, don’t you know…. want wat dat betreft weten die maffe Britten ECHT als geen ander hoe je geweldige TV moet maken!
  Kijk nu al weer rijkhalzend uit naar vanavond!!!

 5. Jurgen Kobierczynski zegt

  Valt het jullie ook op dat er dit jaar bijna alleen maar widefield foto’s worden geselecteerd? Ik heb nog geen enkele deepsky foto gezien op de muur!

Speak Your Mind

*