3 maart 2024

Dit wordt het logo van Samantha Cristoforetti’s Futura missie

Futura_logo_2014-01-14_V

Deze week is het logo bekendgemaakt van

Share

Comments

 1. Martin Schoenmaker zegt

  Is die gestyleerde baan van het ISS niet de gestyleerde route die de Sojoez gaat afleggen naar het ISS? Het beginpunt lijkt bij Baikonur te liggen…

 2. In de bron (ESA) staat: “The logo shows a stylised orbit of the International Space Station circling Earth – symbolising the connection between our planet and the orbital outpost.” Maar je hebt gelijkt, het lijkt dat de baan in Kazachstan begint en de korte route van de Sojoez weergeeft. Maar vliegt de Sojoez niet de andere kant uit, van west naar oost?

  • Avatar foto Enceladus zegt

   Dat moet je eigenlijk zien als de vrijheid van de ontwerper. Die wilde natuurlijk Europa (en dan met name Italië) in beeld brengen. Dat ging niet als hij de baan van de Sojoez de andere kant op had getekend.

   groet,
   Gert (Enceladus)

Speak Your Mind

*