3 juni 2023

Astroblogs nieuwsbrief is vernieuwd

Zo ziet de nieuwsbrief er op mijn tablet uit.

Zo ziet de nieuwsbrief er op mijn tablet uit.

De nieuwsbrief van de Astroblogs is in een nieuw jasje gestoken. Niet zonder reden, want de plugin waarmee ik de wekelijkse nieuwsbrief de wereld instuurde was verouderd en een nieuwe versie ervan gaf conflicten met de server, dus ben ik overgegaan op een nieuws plugin, Newsletter van de Italiaanse programmeur Stefano Lissa. Met deze plugin kreeg ik meer mogelijkheden de nieuwsbrief te restylen en daar heb ik direct gebruik van gemaakt. Ik was altijd gewend de nieuwsbrief 1x per week te verzenden en wel op zaterdag. Maar omdat er soms weken met meer dan veertig Astroblogs zijn en de mail met de thumbnails groter is geworden dan de vroegere eenvoudige, ‘kale’ versie heb ik besloten de nieuwsbrief nu twee maal per week te verzenden, op woensdag en zaterdag. Op die manier mist niemand de Astroblogs en blijf je automatisch op de hoogte van wat er allemaal daarboven ons hoofd gebeurt. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op twee manieren: via de nieuwsbrief-pagina – waar je ook via Facebook in kunt schrijven – en via de speciale widget in de zijbalk van de afzonderlijke Astroblogs (dat is dus niet de homepage). Ik zal komende weken nog verder sleutelen aan de nieuwsbrief. Als jullie opmerkingen of aanbevelingen hebben zijn die uiteraard van harte welkom.

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: