14 april 2024

SpaceUp Nederland in aantocht!

spaceupnl

Er zit een SpaceUp in Nederland aan te komen! Dat mogen we afleiden uit het twitter account SpaceUpNL, dat onlangs in gebruik werd genomen en dat de banner hierboven heeft. Ik heb uiteraard even contact gezocht met deze account en daaruit kwam naar voren dat data en locatie binnenkort bekend worden gemaakt. SpaceUp is een zogenaamde Onconferentie, waarvan de allereerste in Europa op 22 en 23 september 2012 in het Belgische Genk werd gehouden. Astrobloggers Jan Brandt, Daniela de Paulis, Jurgen Kobierczynski en ik deden daar toen aan mee, iets waar wij nog warme herinneringen aan over houden.

Share

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    LEUK, WE GAAN!!! ga maar vast eens “voorpret-broeden” op wat voor een verhaaltje ik daar ga doen….hmmm, iets over het bouwen van een 40cm “SpaceDobson” o.i.d.?? Space Up is inderdaad een geweldige Ruitevaartwetenschapen en ruimtevaarttechnologie-happening. Het enige wat mij nu echter wel even een beetje zorgen baart is de inhoud van de omschrijving van “de cross section of possible participants” want..eh.ik zie onder de mogelijke deelnemers namelijk geen..enne…please, do pardon my french….”totaal sterren en ruimtegeile edoch simpelen amateur-astronomen uit Dordrecht en omstreken” genoemd…oeps??!!

Speak Your Mind

*