23 juli 2024

Dinsdagavond 25 maart een hele avond over niets

NietsWat hebben de oerknal, de dood, mannentepels, antimaterie, supergeleiders en pinguinkuikentjes met elkaar gemeen? Het antwoord is niets

Share

Comments

  1. Ik vind helemaal niets interessant. Die hele avond en invulling daarvan gaat ook helemaal niets worden. Niets, buitengewoon boeiend. Dus als jullie niets te doen hebben, vooral Niets lezen en zeker Niets aanhoren op 25 maart denk ik zo.

  2. Ik heb hetzelfde idee, ik vind ook niets interessant. Mijn vrouw zegt soms tegen mij ‘waar ben je over aan het nadenken?’ en dan zeg ik ‘oh, niets….’ 🙂 Maar even alle gekheid op een stokje, ik heb lang geleden al eens iets geschreven over het niets en dat had betrekking op de ideeën over zijn en niet-zijn die Harry Mulisch en lang geleden Nicolaus Cusanus daarover hadden.

  3. Olaf van Kooten zegt

    Jammer dat het zo uit de buurt is, had er graag heen willen gaan 🙁

Speak Your Mind

*