21 september 2020

Particle Fever vandaag in première gegaan in de Amerikaanse bioscopen

particle_fever

Vandaag is de film Particle Fever van regisseur Mark Levinson in bioscopen in de Verenigde Staten in premi

Comments

 1. WikkieWokkie zegt

  Als deze documentaire ergens vertoond wordt ga ik er zeker heen!

  Mocht iemand weten waar en wanneer die vertoond word zou ik het graag horen..

  • Monique Monique zegt

   Lijkt mij ook wel wat. Ik heb even de bioscoopagenda van hier gecheckt maar ik zie het er nog niet bij staan. In de zoekopdracht ook niks gevonden. Maar ik hou het wel in de gaten want ik krijg de BiosAgenda.nl over de mail 😀

   http://biosagenda.nl/

 2. Jan Brandt zegt

  Is dit echt een bioscoopfilm???? Geweldig………….over een “must see” gesproken, zeg….Hmmm, zomaar een losse gedachte….maarre…..kunnen we hier wellicht een “astroblog-uitstapje” van maken als ie uiteindelijk ergens in Nederland vertoont gaat worden???

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: