25 februari 2024

Mis!

mis
Ik was net een heerlijke maaltijd aan het koken – Indiase kip Madras voor wie ’t weten wil – toen ik even naar buiten omhoog keek en zo’n passerende straaljager de maan zag passeren. Schitterend om te zien, ’t was bijna dat het toestel recht tegen de maansikkel vloog. Op zo’n moment krijg ik allerlei fantasie

Share

Comments

  1. Jan (H) zegt

    Wat grappig. Precies dit zag ik ook zojuist vanuit mijn auto toen ik bijna thuis was en dacht ook een vergelijking met een raket. 🙂

  2. De Nederlandse Luchtmacht is op moment behoorlijk actief.
    Met veel geraas en gebulder zitten ze elkaar als kat en muis na.
    Vanmiddag ging er zelfs eentje met een ferme dreun door de geluidsbarrière,
    een fenomeen die ik hier boven de Bommelerwaard de laatste tijd steeds vaker waarneem.

Speak Your Mind

*