21 september 2023

The Intergalactic Travel Bureau Tour

tour

Van de week kwam ik het Kickstarter project

Share

Comments

  1. Groot-Brittannië (Engels: Great Britain, Cornisch: Breten Veur, Welsh: Prydain Fawr, Schots-Gaelisch: Breatainn Mhòr, Schots: Graet Breetain, Iers: An Bhreatain Mhór, Manx: Yn Vretyn Vooar) is een eiland in Europa, ten noordwesten van het vasteland en daarvan gescheiden door het Kanaal. De oppervlakte bedraagt 229.979 km².

    Toch stiekem wel in Europa 😉

  2. Avatar foto Olaf van Kooten zegt

    Cool he, die Keltische talen 😉

    (Irish Gaelic, Scottish Gaelic, Manx, Welsh, Cornish, Breton)

    De meest bedreigde familie binnen het fylum der Indo-Europese talen. Ooit dominant in grote delen van Europa, nu teruggedrongen tot afgelegen gebieden in het westen, bedreigd door Engels en (in het geval van Breton) Frans. Jammer 🙁

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: