23 september 2018

Is het toestel van vlucht MH370 verdwenen door een zwart gat?

mh370

De Boeing van Malaysia Airlines Flight 370 (MH370/MAS370), met aan boord 12 bemanningsleden en 227 passagiers, verdween op 8 maart j.l. en sindsdien hebben de uitgebreide zoektochten nog niets concreets opgeleverd, behalve wat satellietfoto’s van DigitalGlobe van mogelijke brokstukken. Op internet wordt druk gespeculeerd over wat er kan zijn gebeurd en

Reacties

 1. Hans Schreuder zegt:

  Dit is typisch het soort verklaring dat een Zwitserse collega me eens beschreef met “warum einfach wenn’s auch kompliziert geht”.

 2. Enceladus Enceladus zegt:

  Kijk aan, zwarte gaten hebben kennelijk ook al de mogelijkheid om enkele uren van te voren de transponder en andere communicatiemiddelen van een vliegtuig uit te zetten, een nieuwe koers in te programmeren en het vliegtuig exact naar de juiste hoogte te sturen…

  Onbegrijpelijk dat CNN aandacht besteed aan zo’n onzinnige vraag.

  groet,
  Gert (Enceladus)

 3. Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

  Ah, een iHole?

 4. Monique Monique zegt:

  Ik vrees het ergste. En die black box is ook niet gevonden toch? Is best nog een flink ding
  http://i.imgur.com/EQpzNhn.jpg
  Het doet mij een beetje denken aan de serie ‘Lost’ of de veel oudere serie van Stephen king ‘The Langoliers’.

  • Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

   The Langoliers vind ik nog steeds geweldig 😀

  • Enceladus Enceladus zegt:

   Die zwarte doos mag dan een aardig formaat hebben in onze ogen, op miljoenen vierkante kilometers oceaanbodem is het geen eens een speld in een hooiberg maar eerder één atoom uit de speldeknop in een hooiberg.

   Deze hele kwestie houdt me aardig bezig, want stel dat de piloot zelfmoord wilde plegen op een zeer spectaculaire wijze, waarom heeft hij dan zoveel moeite gedaan om het vliegtuig onvindbaar te maken?

   groet,
   Gert (Enceladus)

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.