25 september 2018

De volleybalspeler in de maan

maan

credit foto: P. Edward Murray

We hebben het wel eens over het mannetje in de maan, maar eigenlijk is ‘t een volleybalspeler. 😀 Neem de Mare Serenitatis (Bedaarde Zee), Mare Tranquilitatis (Zee van de Rust), Mare Fecunditatis (Zee van de Vruchtbaarheid), Mare Nectaris (Zee van de Nectar) en als bal de Mare Crisium (Zee van Crises) en hoppa de volleybalspeler is er. Edward Murray kocht enkele maanden terug de

Reacties

 1. Monique Monique zegt:

  Ik zie een beer in de maan. En hij snuit z’n neus in een zakdoek 😀
  http://i.imgur.com/STuMAnP.png http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/images/a/a0/Maan.jpg

  • Ik maak van die beer een eekhoorn, met zijn pluisstaart aan de linkerkant. De zakdoek is feitelijk het hoofd van een poedel. De bol helemaal rechts is het schattige bolletje op de staart van de poedel.

   Eindelijk astronomie waar ik op niveau mee kan praten!! 😀

 2. Ik constateer dat de maan gewoon vol zit met mannetjes, volleybalspelers, poedels, eekhoorns en beren. 😀

 3. Enceladus Enceladus zegt:

  Ik zag de volleybalspeler gelijk zodra ik dat woord las en het plaatje bekeek.
  Leuk gevonden!

  Alleen één ding: volgens mij is het een speelster, want wat zie ik daar rechts onder bij de Mare Fecunditatis tussen de benen van de volleyballer? Laat fecunditatis nou ook nog eens vruchtbaarheid betekenen!

  😉

  groet,
  Gert (Enceladus)

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.