21 mei 2024

Moonbounce T-shirt, the first of the many….

Moonbounce t-shirt nummer 1!!

Moonbounce t-shirt nummer 1!!

Eh…..althans dat hoop ik dan maar!!

Vorig jaar hadden Arie en uw nedrig scribent het grote genoegen om

Share
Over Jan Brandt

Comments

 1. Monique zegt

  Je weet het ‘sappig’ te vertellen, Jan 😉 Zie ik het nou goed dat de print iets anders is dan op het plaatje rechtsboven in de advertentie?

 2. Kortom, Jan z’n blog in zes woorden samengevat: KOOP NU DAT UNIEKE MOONBOUNCE T-SHIRT! 😉

 3. Jan Brandt zegt

  Greetings, “Eagle-eyed Monique”…..Jemig de Pemig….om nu dan maar eens Orson Wells aan te halen: “Big brother….eh…big sister is definitely watching me/ýou”…..maarre….je hebt gelijk….Mijn huidige allereerste moonbounce T-shirtje wijkt inderdaad af van de Londonse versie die “de klant” gaat krijgen……enne…diep in mijn hart vind ik die Londonse versie, de ECHTE dus, eigenlijk toch net effe iets mooier!!!
  Die ga ik dus natuurlijk ook nog effe aan “mijn collectie” toevoegen…voor het ego en voor “de goede zaak”!!
  Waarom mijn lokale T-shirtzaakje dit zo heeft gedaan weet ik niet…………maarre…..dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit……..Ik heb in elk geval “iets om aan te trekken” naar het “Dwingelose Astrobal” van volgend weekend samen met “mijn Prins Arie”…ha…ha…!!!

  Oh….enne….”Prins Arie”….jouw “verkooptechieken” zijn, hoewel ik volledig achter de diepere strekking ervan sta, wel een beetje zo subtiel als die van een hele foute tweedehands autoverkoper…ha..ha…!!

 4. Tinslee J. zegt

  @ Jan Brandt

  Het staat je beeldig hoor …;-)

  Het is wel zo dat ze bij jouw shirt, het standaard “digitale print” hebben toegepast.
  I.p.v. de meer gebruikte en dit geval ’t officiele moon bounce t-shrt de “flexdruk”.
  Dat verklaart het verschil van jouw shirt ten opzichte van moon bounce.

  — —

  Overigens is door ondergetekende al 5 shirts gekocht en mijn kinderen vinden dit
  een fantastisch, mooi shirtje om in de klas, of buitenspelen of zelfs zwemmend het te “dragen”.

 5. Jan Brandt zegt

  Hoi Tinslee J.

  Echt heel erg bedankt voor jouw zeer vriendelijke woorden plus dito grafische uitleg (eh…zit jij toevallig ook in de grafische business??)
  Ik zit nu echt bij wijze van spreken dagen achtereen duimen te draaien voor een beetje succes voor mijn grafisch geesteskind….en hoewel het nog allemaal een beetje (te) stroef en stroperig lijkt te lopen (voor dit ongeduldige typje!!) is Daniela, (“mijn Moonbounce-bazin”..ha..ha..) zij heeft uiteindelijk de regie in handen, geenszins van plan om het al op te geven!!!

  • Tinslee J. zegt

   @ Jan Brandt

   Heel graag gedaan hoor! 😉

   — —

   Dit noemen we gewoon “brede kennis van zaken” hebben. Niets veel bijzonders aan.

   — —

   Blijf doorzetten Jan laat je niet uit het veld slaan. De grootmoeders wijze tegeltjes spreuk luidt dan ook:
   “de aanhouder, die wint” !

   Jij bent al op voorhand de kampioen Jan!

Speak Your Mind

*