3 maart 2024

Noorse skydiver bijna geraakt door meteoriet

De Mexicaanse meteoriet?

Anders Helstrup is de gelukkigste man op Aarde. Wat zeg ik? In de lucht!

Share

Comments

  1. Wowie, echt ongelooflijk. Is het niet zo dat dit filmpje 1 april verscheen? Ik vraag het omdat ik de foto’s van de meteoor behoorlijk scherp vind.

  2. Het bericht staat inmiddels ook op Universe Today en daar wordt ook een astrofysicus geciteerd, die naar de beelden gekeken heeft en die ze authentiek noemt. Dus mijn scepticisme was onterecht, het is een echt gebeurd verhaal. Meer info voor degenen die het Noord beheersen is hier te vinden, inclusief allerlei animaties. Enceladus, ik heb het YouTube filmpje even ‘embedded’ in de blog, zodat de lezers niet naar YouTube hoeven, maar gewoon op de Astroblogs kunnen blijven. Op YouTube gaat dat via delen/insluiten. 🙂

  3. Wybren de Jong zegt

Speak Your Mind

*