1 maart 2024

Engineer PowerWoman 2014 toegekend aan Gabby Aitink-Kroes

Gabby Aitink-Kroes

De prijs Engineer PowerWoman 2014 is toegekend aan Gabby Aitink-Kroes, ingenieur bij de Nederlandse Onderzoekschool voor Astronomie (NOVA) en ASTRON (Netherlands Institute for Radio Astronomy). Aitink-Kroes heeft belangrijke bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van geavanceerde optische instrumenten voor sterrenkundig onderzoek. De prijs werd uitgereikt op de WoMenPower-conferentie in Hannover, Duitsland op vrijdag 11 april 2014.

De Engineer PowerWoman 2014 wordt jaarlijks toegekend aan een vrouw die met succes actief is op het gebied van wiskunde, informatica , natuurwetenschappen of techniek en belangrijke bijdragen heeft geleverd aan haar werkgever vanwege haar toewijding, idee

Share

Speak Your Mind

*