16 juli 2024

Nee, er was géén buitenaards ruimteschip in de buurt van de zon

Coronale holte, gezien door STEREO.

Coronale holte, gezien door STEREO.

Enkele jaren geleden maakte de Solar Dynamics Observatory opnames van

Share

Comments

 1. Co van Driel zegt

  Hahaha, prachtig verwoord … de scheten die de zon regelmatig maakt ! Nee, uiteraard was dit geen buitenaards ruimteschip daar bij de Zon. Ten eerste is het onmogelijk en ook onnodig om een ruimteschip te maken dat vier keer zo groot als de Aarde is. En ten tweede is de Zon ook veels te heet voor aliens om daar met hun ruimteschip in de buurt te komen. Buitenaardsen zijn ook schepselen van vlees en bloed, die niet in de buurt van sterren kunnen komen. Ze kunnen alleen maar op aardachtige planeten en manen komen met een leefbare temperatuur, net als wij. Onvoorstelbaar dat mensen, die net als mij in aliens en buitenaardse ruimteschepen geloven, denken dat zoiets in de buurt van onze Zon kan komen.

 2. Wat het is wat er is waargenomen zal niet snel verteld worden. Dit is ook weer pure speculatie. De vele activiteiten die om de zon worden waargenomen geven wel aan dat er mogelijk meer is dan ons wordt verteld. Wat buitenaardse wel en niet kunnen weten we niet of buitenaardse zuurstof nodig hebben weten we niet hoe groot ze zijn weten we niet. Een ding is zeker ze bestaan want het universum is zo ontzettend enorm leven is om elke hoek te vinden. Dus miljarden jaren verder als ons en achter als ons.

 3. Tinslee J. zegt

  ’t was ChuckNorris, had even een flatulentie momentje, door ’t eten van z’n Franse Uiensoep gisteren.

  • Olaf van Kooten zegt

   Wat ben jij vroeg op 😉

   • Enceladus zegt

    05:04 uur. Kennelijk brak de uiensoep Tinslee op dat vroege uur zelf ook op! 😉

    groet,
    Gert (Enceladus)

   • Tinslee J. zegt

    @ Olaf

    Terwijl jij lekker warm onder de wol ligt en nog eens eventjes omdraait en fijn droomt,
    is Tinslee hard aan ’t werk! Iemand moet toch de “papierwinkel” van douane faciliteiten
    afwikkelen waardoor zo die lui op de o.a. “thunderbird” karretjes kunnen laten rijden.

    Ik doe dus nachtdiensten om de 3 weken op de Maasvlakte. Zo blijft de economie 24/7 door draaien.

Speak Your Mind

*