5 maart 2021

NASA’s persconferentie over Tweede Aarde vanaf 20.00 uur bij de Astroblogs

De persconferentie van de NASA over de ontdekking van de planeet die op de aarde lijkt, Kepler-186f, is vanaf 20.00 uur live op de Astroblogs te volgen, via het scherm hieronder. Frappant detail in de gehele berichtgeving over Kepler-186f: de gehele wereld is nog onwetend over deze unieke ontdekking, behalve Nederland! Dus ergens op de journalistieke burelen zal een embargo geschonden zijn. Hé, kijk ons niet aan, wij hadden het van de NOS. 🙂

Live streaming video by Ustream

Hieronder Twitter-berichten met als hashtag #Kepler-186f:

This was taken from the XMM-Newton Telescope at 50X. There are 1,500,000 stars in the Boreas system 325 lightyears away from Earth, first discovered by Tycho Brahe in 1800. Nearby planets include: Kepler-186f, TRAPPIST-1g, YBP 401 b, and CI Tauri b. pic.twitter.com/uNqUHy8z7l

Ongeveer 22 minuten geleden op Universe Generator's Twitter via Cheap Bots, Done Quick!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.