21 februari 2024

4 mei heldere vuurbol bij daglicht boven Ontario en Toronto gezien

three-fireballs

Gisteren 4 mei

Share

Comments

 1. Het zou best kunnen, dat, omdat onze zon ook een orbit heeft om onze melkweg, dat we nu in overgang zitten van sterrenbeeld Vissen naar sterrenbeeld Waterman dat daar tussen een gordel is van sterren en planeten gruis en groter waar we doorheen gaan, waardoor en een toename is van vallende meteorieten, het is te hopen dat we geen grotere tegen komen, 1 grote in de oceaan … en we hebben een flinke vloedgolf .

  • Dat de zon in haar baan om de Melkweg af en toe dichtere gebieden doorkruist snap ik, maar wat zou dat te maken moeten hebben met de overgang van het sterrenbeeld Vissen naar het sterrenbeeld Waterman? Die sterrenbeelden zijn maar zinnebeeldige creaties van volkeren duizenden jaren geleden, daar valt m.i. weinig zinnige informatie over de kans op risicovolle planetoïden uit op te halen.

   • IDD…ik denk dat 99,99999% van alles wat er hier op aarde neer kan kwakken bij het zonnestelsel thuis hoort. Daarom zijn ze zo rete belangrijk. Die ruimtestenen zijn 4,5miljard jaar amper veranderd en kunnen heel veel over het ontstaan en evolutie van het zonnestelsel, en dus de aarde, vertellen. Meteoren, kometen, astroids, allemaal zonnestelsel materiaal en niet intergalactic of afkomstig van andere delen van de melkweg.

    Ons zonnestelsel stopt niet bij Pluto, ook niet bij de Oortcloud. De zwaartekracht van de zon heeft een bereik van zo’n 2 lichtjaar, tot halverwege de dichtsbijzijnde ster zo’n beetje. Die grens is in algemeen gebruik als “grens” van ons zonnestelsel.

    En sterrenbeelden zeggen ook niet veel over onze positie. Ze draaien allemaal vrolijk mee in de Melkweg. Trouwens een rondje Melkweg is 250 miljoen jaar, dus een verschil in “locatie” zullen wij amper kunnen meten.

    Veel inslagen en langsscheerders. Langsscheerders hadden ze 60+ jaar geleden helemaal geen notie van. Dan de inslagen….de aarde is 71% water, en het beetje land wat er is, is ook Antarctica, woestijnen, oerwouden enz. 60+ jaar geleden hadden ze ook meestal geen notie van inslagen. De apparatuur om ze te detecteren was er domweg nog niet. behalve dan die van begin 1900 tangoeska (schrijf je dat zo?), want daarbij hadden ze aan een paar goeie oortjes al genoeg om het waar te nemen. Dus, de frequentie inslagen is vermoedelijk constant, het aantal waarnemingen loopt echter als een speer op….

 2. Saw same thing over the netherlands last october 19. It was dark, i was on my bike. I was praying out loud. Called out the Name of the Lord while looking up. Just after that i saw this light appear as if it were above me. It seemed close, but was not ofcourse.
  Along the Sky with a tale of light. The head was big and round and seemed to explode. Then a tale of smoke stayed behind for several minutes.
  The next Day i heard on the News it had been the fifth this year.
  It was a special moment and experience esp. As i was praying and looking up. As if i got a response right away. Now ive seen many more on the net. Is something going on in this time of the four bloodmoons on jewish highholidays?

Speak Your Mind

*