18 mei 2024

Volg hier alle tweets over SpaceUp NL

Credit: SpaceUp

Het aftellen is begonnen, nog zo’n 51 dagen en dan begint de eerste SpaceUp Unconference in Nederland, te houden op 10 en 11 mei a.s. in de Space Expo in Noordwijk. Deze week is de SpaceUp NL website gelanceerd en daarop staat de mogelijkheid om je aan te melden voor deze bijzondere SpaceUp. Vier Astroblog-auteurs – Jan Brandt, Daniela de Paulis, Jürgen Kobierczynski en ondergetekende – waren in 2012 deelnemer aan de eerste SpaceUp in Europa, dat was de SpaceUp in Genk, België.  Ik mag wel stellen dat wij daar allen zeer van onder de indruk van waren en dat we graag weer mee willen doen met deze komende SpaceUp. Nou zal bij de term SpaceUp Unconference niet bij iedereen een lichtje opgaan als blijk van herkenning, dus laat ik eerst deze video zien, zodat je een beeld krijgt van zo’n gebeurtenis.

Alle informatie over de komende SpaceUp NL, zoals wie er mee mogen doen (iedereen!), wat het kost, waar het precies is, wat het programma is, hoe je je kunt aanmelden, etc… vindt je op de website van SpaceUp NL. Van de vier genoemde Astrobloggers zullen Jan, Daniela en ik er ook bij zijn. Mogen we jullie daar ook begroeten? 😀

Share

Speak Your Mind

*