25 juli 2024

Rusland stopt na 2020 misschien met internationale ruimtestation ISS

ISS

Rusland trekt na 2020 misschien de stekker uit het internationale ruimtestation ISS. Dat heeft vicepremier Dmitri Rogozin dinsdag gezegd, aldus persbureau Interfax. Het is een reactie op de economische sancties van de Verenigde Staten en Europa. Het ISS is een gezamenlijk project van Rusland, de Verenigde Staten, Europa (waaronder Nederland), Japan en Canada. De vijf deelnemers besloten enkele jaren geleden om in elk geval tot 2020 door te gaan. Over de periode daarna moeten ze nog besluiten.

Share

Comments

 1. Anoniem zegt

  Tja dat krijg je ervan als de oorlogs hitsers van e.u, poetin gaan bedreigen en een heel land naar de klote helpen (oekraine)

  Heel jammer voor de ruimte station maar ik had hetzelfde gedaan!

  • Joost de Snoo zegt

   Uh.. Wij Poetin bedreigen? Het is toch echt Rusland die de aggressor is en niet wij. Wat je ook moge vinden van de staatsgreep in Kiev, de EU heeft zich tot nu toe militair op de vlakte gehouden en Oekraine zelfs van miljarden heeft voorzien voor de wederopbouw.

 2. Timon van Dordt zegt

  Het is toch wel bar en boos hoe weinig de meeste mensen weten. Zelfs hier, op een site waarvan je mag verwachten dat deze met name wordt bezocht door goed opgeleide mensen, vinden we mensen die geen benul hebben van wat er plaatsvindt in de wereld. Dat is nog niet het enige. Er worden zelfs onwaarheden verspreid als een verlengstuk van de officiële media waar eveneens talloze onwaarheden worden verspreid. Iemand schrijft: “de EU heeft zich tot nu toe militair op de vlakte gehouden en Oekraïne zelfs van miljarden voorzien voor de wederopbouw.” De E.U. heeft aan Oekraïne nog helemaal geen miljarden gegeven en pas recentelijk toegezegd enkele miljarden te willen lenen. Deze miljarden zullen aan Rusland moeten worden betaald voor de gasrekening. Ten tweede zijn er Nederlandse pantserwagens gesignaleerd op een trein in Oostenrijk, richting Polen. De Adenauerstichting is direct verbonden met de fascistoïde regering in Kiev. Ik kan nog veel meer feiten noemen, maar laat het hier maar even bij.

  Ik hoop dat Poetin zijn besluit kracht bijzet. De Amerikanen zijn niet eens in staat raketten te maken, maar dat schijnen de meeste mensen ook al niet te weten.

 3. Joost+de+Snoo zegt

  Overigens, je bewering dat er Nederlandse pantservoertuigen zijn gesignaleerd bij de Poolse grens wil niet zeggen dat ons leger ook direct intervenieert in het conflict. Nogmaals, zonder bronnen en gedegen duiding beschouw ik dit als stemmingmakerij. Je doet je ook nogal pro-Kremlin voor door de kwalificatie ”fascistisch” aan het putsch-regime toe te kennen, terwijl alle reguliere bronnen dit tegenspreken.

 4. Anoniem zegt

  Tja als je de main stream media als bron hebt, dan is inderdaad iedereen slecht behalve eu.

  Maar de niet gehersenspoelden weten wel beter.
  De eu lokt een oorlog uit met rusland om zijn eigen falen te verbloemen, en natuurlijk om de komende verkiezingen te beinvloeden. En om nog meer geld te kunnen jatten van burgers zoals ze hier ook doen sinds 2009 wanneer wij officieel bezet zijn door brussel.
  Slaapt u lekker door.
  onze antisemiet timmermans waakt………..

  O ik kan de reactie hierop al raden…

  • Joost de Snoo zegt

   Nogmaals, welke Niburu site is je bron? Het is heel makkelijk de reguliere media weg te zetten als illuminati, pro-westers en niet integer. Toon mij 1 verslaggever van aanzien die het tegendeel beweert. Ook je suggestie dat wij een oorlog uitlokken is ridicuul gezien de gasbelangen. En Timmermans een anti-semiet noemen is onzin, en nergens op gebaseerd. De PvdA staat voor een 2 staten oplossing en heeft nooit negatieve uitlatingen gedaan jegens Israel. En weer dat denigrerende toontje waar Niburisten zich wel vaker aan schuldig maken. Omdat het superioriteitsgevoel uitstralen het enige is wat hen voor de neutrale (lees: naïeve) lezer geloofwaardig maakt. -“O, ik kan de reactie hierop al raden – even inhoudsloos en op fabels berust als de voorgaande.

 5. Anoniem zegt

  Luister vriend,

  Ik ga jouw niet helpen om aan goede bronnen te komen, welke bron ik hier ook neerzet jij gaat ze toch afdoen als onzin. Mischien zelfs eens wat verder kijken dan msm en je neusje.
  Ik hoef overigens niet overtuigd te worden, en jij blijkbaar ook niet.
  Dus jij hebt helemaal gelijk, ik lul uit mijn nek.
  timmermans is een fijne vent, en onze regering is prima bezig. O en ja ik ben naief, een niburist, en ongeloofwaardig
  O en ik vertel fabels.

  En wat betreft pvda en uitliatingen, dan wil ik u verwijzen naar het debat in de tweedekamer , genaam ” burger initiatief sloop de muur” ( al spreek ik liever van een verdedigings muur tegen de islam terroristen)
  kunt u kijken op debat gemist.nl dat is alvast een kleine bron hoe erg pvda israel haat. En voor de rest lijkt het me verstandig dat u zelf op onderzoek uit gaat. Zoals volwassen mensen dat doen

  Ik wens u nog een fijne dag:)

  • Enceladus zegt

   Volwassen mensen plaatsen niet telkens weer anoniem hun berichten…

   groet,
   Gert (Enceladus)

   • Beetje anoniem zegt

    Bedankt voor je enorme bijdrage aan deze intressante discussie.
    En ik neem aan dat uw ouders u Enceladus hebben genoemd??

    • Joost de Snoo zegt

     Het geeft wel te denken dat je jezelf verschuilt achter een ‘alias’. Iemand die een geloofwaardige discussie wil aangaan doet dat onder zijn eigen naam. Je hebt immers niets te verliezen anders dan je geloofwaardigheid, maar die was door het ontbreken van bronnen en controversiële standpunten die ingaan tegen elke geo-politieke consensus sowieso al tanende. Je taalbeheersing is ook niet al te best, gezien het feit dat je eerst tutoyeert (met jij aanspreken) en vervolgens vousvoyeert (met U aanspreken).

     • Enceladus zegt

      @ Joost: Ik neem aan dat jouw reactie bestemd is voor ‘anoniem’ en niet voor mij?

      groet,
      Gert (Enceladus)

     • Olaf van Kooten zegt

      Ik kan jou garanderen dat het inderdaad voor Anoniem bedoelt is. Ik ken Joost persoonlijk 😉

    • Olaf van Kooten zegt

     Enceladus postte oorspronkelijk onder z’n eigen naam, maar omdat een andere bezoeker bijna dezelfde naam had, heeft hij deze veranderd. Mafkees.

 6. Anoniem zegt

  PS

  Er zijn al 2 staten, dat is israel (waar elke nationaliteit welkom is) en je hebt jordanie, waar de palestijnen oorspronkelijk vandaan komen. (waar joden niet welkom zijn)..

  Dus tja, geschiedenis is ook niet je sterkste punt:)

  • Joost+de+Snoo zegt

   Deze discussie heeft nu een bespottelijke ondergrens bereikt. Jordanië is niet het land wat de Palestijnen erkennen als hun thuisland. https://nl.wikipedia.org/wiki/Jordani%C3%AB Maar dit is algemeen bekend en ik zal hier verder niet op ingaan. Wederom ga je niet in op mijn vraag wat je bronnen zijn, dus ik ga het hierbij laten en kwalificeer je statuten, die door geen enkele officiële instantie worden gesteund, behalve door de Russische propaganda machine, als fictieve stemmingmakerij.

 7. beetje anoniem zegt

  U heeft volkomen gelijk!!!!

Speak Your Mind

*