22 mei 2024

Pink Floyd + Coldplay Go to Space

Pinkfloyd_ISS

We werden deze week verblijd met twee muziekvideo’s van niet de minste bands, te weten Pink Floyd en Coldplay. En laten ze nou beiden een verband hebben met de ruimte! Pink Floyd viert dat ze twintig jaar geleden met het album The Division Bell kwamen, het tweede album van Pink Floyd onder David Gilmour. Op dat album staat het nummer ‘Marooned’ en daarvan is nu die video gemaakt, waarbij gebruik is gemaakt van beelden die astronauten vanuit het ISS hebben gemaakt. Hieronder die video.

Voor de liefhebbers: op 30 juni a.s. komt er een jubileumversie van The Division Bell! OK en dan Coldplay, ook geen onbekende voor ons. Deze week kwamen zij met de videoclip van het nummer ‘Sky full of stars’ en in die video maken ze gebruik van foto’s van de sterrenhemel

Share

Comments

 1. Enceladus zegt

  En ik ben zo’n Pink Floyd-liefhebber! 🙂
  Leuk nieuws. Het zou nog leuker zijn als ze ooit nog eens met nieuw materiaal kwamen.

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. Kippenvelnummer van Pink Floyd met een heel mooie clip, SUPER !
  Gert, als muziekliefhebber moet ik je roemen om je goede smaak 🙂

 3. P.S.
  Voor de klip van Coldplay moet ik naar een ander land 🙂
  http://youtu.be/zp7NtW_hKJI

Speak Your Mind

*