25 mei 2024

You must be from Jupiter…

Daar begint de songtekst mee van de band Chef’Special (Peculiar) Een luchtig blogje tussendoor met een knipoog naar onderwerpen op Astroblogs. Waarom Chef’Special? Dan vliegen we heel wat jaren terug in de tijd. Mijn middelste zoon zat samen met z’n goede vriend Guido Joseph, gitarist bij Chef’Special, in de brugklas op het atheneum. Al gauw was de gitaar bij Guido niet meer weg te denken en met andere vrienden uit de klas begon Guido een bandje. Heel wat talentenjachten en optredens in rokerige kroegjes zijn eraan vooraf gegaan voordat hij uiteindelijk bij de Haarlemse band Chef’Special terecht kwam 😉

En nu traden ze op Pinkpop op (foto Guido’s pols)

Op de bruiloft van mijn middelste zoon in Italië kon hij er helaas niet bij zijn. Ze moesten optreden in een ander land. Maar daarvoor in de plaats had Guido van te voren een 18 minuten lang humoristisch filmpje gemaakt waarin alle vrienden, inclusief hijzelf, aan het woord kwamen afgewisseld met grappige beelden van gezamenlijke vakanties. 😀

Chef’Special – In Your Arms (Official Video)

Share

Comments

 1. Monique wat een leuke clip! En astronomisch zeer verantwoord, zo’n clip over Jupiter. Is dat jouw invloed geweest? 😀 Hele belevenis lijkt mij dat, om als artiest op te treden op Pinkpop en dan ook nog eens dé aflevering waarin ook de Rolling Stones hebben opgetreden.

  • Monique zegt

   Mijn invloed geweest? Ik dacht het even niet.
   Die clip, ja die is echt heel leuk. Goed in elkaar gezet.
   De Rolling Stones…zucht. Moet dat nou allemaal nog? 😕
   Oeps, ik realiseer me ineens (om 17:58) dat jij wel eens een enorme fan van de Rolling Stones zou kunnen zijn 😀 Sorry?

Speak Your Mind

*