23 september 2023

Prachtige animaties laten zee van waterdamp in aardatmosfeer zien

GOES pacific

De Amerikaanse GOES-satellieten hebben pas geleden iets in kaart gebracht dat zelden door weervoorspellers wordt meegenomen: de locatie van dikke lagen van waterdamp in de aardatmosfeer. Het GOES-project (Geostationary Operational Environmental Satellites) is opgestart om meteorologen

Share

Comments

  1. rudiev zegt

    Mocht je geïnteresseerd zijn in hoe de oceanen, continenten, atmosfeer en de zon ons klimaat beïnvloeden en hoe gebeurtenissen over heel de aarde effect kunnen hebben op andere plekken van de aarde, dan is Earth from Space een mooi docu om te kijken. Met behulp van wel over de 100 satellieten welke verschillende aspecten van het klimaat volgen is een mooie docu gemaakt over hoe ons klimaat in elkaar zit. Deze docu is ook al op discovery geweest, maar dan slechts een uurtje. Deze docu is de hele docu van bijna 2 uur! Mocht je het nog niet gezien hebben en dit in je interessegebied vallen dan zou ik haast willen zeggen dat dit een ‘must see’ is. 🙂

    Earth From Space HD 1080p / Nova

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: