21 juli 2024

Woensdagmiddag proefspektakel bij ASTRON

postertje_header

Woensdagmiddag 2 juli vindt vanaf 14.00 uur bij ASTRON het PROEFSPEKTAKEL plaats, een feestelijke afsluiting van de wedstrijd voor kinderen van 8-14 jaar: Zit er melk in een Melkwegcocktail & Hoe smaakt Dark Matter. De winnaars van de 1e ronde van de (g)astronomische wedstrijd gaan de strijd aan met hun tegenstander. Voor een jury van wetenschappers, kookgekken en genieters-van-de-Melkweg-en-andere-meer-aardse-zaken, worden zeven Melkwegcocktails ter plekke bereid. Naast een teug van dit hemelse goedje zal het proefpanel ook zijn tanden stuk bijten op de eigenzinnige interpretatie van de geheimzinnige materie in het heelal. We weten nog steeds niet zeker of er melk in een Melkwegcocktail zit. Het kan ook cola zijn of het verse sap van bramen

Share

Speak Your Mind

*