11 december 2023

Kr=uL^2

vangaal

Dé trend van het WK voetballen in Brazilië zijn de persiflage-foto’s, die met de regelmaat van de klok op internet verschijnen – met voorkeur op Twitter – over voetballers, trainers, spelmomenten, etc… Onder andere de foto hierboven van ‘Louis van Geniaal’, staand voor het schoolbord, naar aanleiding van de briljante keeperswissel aan het eind van de wedstrijd Nederland – Costa Rica. Het origineel kennen we allemaal, Einstein staand voor het schoolbord, een op 14 januari 1931 gemaakte foto. Hij hield toen een presentatie in het Mt. Wilson Observatorium, Pasadena, Californië – hoewel andere bronnen weer beweren dat de foto gemaakt is in het Carnegie instituut in Washington

©The Huntington Library, Art Collections.


Best wel een doorbraak die we nou tijdens dit WK meemaken, zoals Louis van Geniaal laat zien moet

Einstein’s veldvergelijking Rik=O² vervangen worden door de voetbalveldvergelijking Kr=uL²

😀

Share

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    Humor van de bovenste plank!!!
    Oh….enne Arie…..als “deze zegetocht” zo door gaat dan..eh…kan mijn kolenhok, me dunkt, toch zeker wel op de “monumenten-lijst” worden geplaatst..ha.ha..!?!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d