23 februari 2024

Starmus 2014: astronomiefestival met wereldberoemde wetenschappers

Indrukwekkende sprekers en artiesten als Stephen Hawking, Brian May en Richard Dawkins op Starmus op de Canarische Eilanden van 22-27 september.

Indrukwekkende sprekers en artiesten als Stephen Hawking, Brian May en Richard Dawkins op Starmus op de Canarische Eilanden van 22-27 september.

De Canarische Eilanden zijn dankzij de gunstige breedtegraad en bescherming tegen milieu- en lichtvervuiling een perfecte plek voor astronomische observaties. Op de eilanden komen van 22-27 september 2014 wetenschappers uit de hele wereld samen tijdens het Starmus Festival. Het festival bestaat uit presentaties van astronauten, kosmonauten, Nobelprijswinnaars en prominenten uit de wetenschap, kunst en cultuur. De tweede editie van het Starmus Festival wordt gezien als

Share

Comments

 1. Jan Brandt zegt

  Zucht….zou er in de koffers van één van al die hoogge-eerde en hooggeleerde genodigden toevallig nog een plekkie zijn voor een aan sterrenkunde verslaafde verstekeling uit Dordt???

  • Victory to Tinslee zegt

   @ Jan Brandt

   Jij kan met één prachtige douane stempel op je billetjes 😉 ,
   zo mee achter op een containerschip koersen naar C.E.

   Moet je toch aanspreken als Dordtse muzikale tekst dirigent !!!

 2. Jan Brandt zegt

  Juliaaaaaa!! Je bent weer terug….en hoe(ra)!!!! Ha..ha….Ding dong, jemig de pemig…..nou ik ben wakker, hoor!! Kreeg vanochtend een “appie” van Arie dat je “iets” had achtergelaten op Astroblogs….enne….mijn welgemeende dank en…hihi… lichtelijke waterstof-rood (656,3 nanometer!)-blozende complimenten voor deze fenomenale en zeer humoristische binnenkomer!!!! Hardcore astronomy, hier en daar verdund met een vleugje broodnodige humor ter bevoordering van de toegankelijkheid………I LOVE IT!!!

 3. Julia, kan jij met jouw douaneconnecties er niet voor zorgen dat Jan en ik als verstekeling meegaan op zo’n boot naar de Canarische Eilanden en daar dan stiekem aan wal kruipen om het festival bij te kunnen wonen? 😀

  • Victory to Tinslee zegt

   @ Arie Nouwen

   Ritsel jij de toegangskaartjes en camouflage pakken , dan zal ik zorgen dat jullie tussen de mandarijnen & bananentrossen “full steam ahead” afzakken naar C.E.

   Deal?? 😉

Speak Your Mind

*