25 september 2018

“Object boven Chili was een echte UFO” (update)

UFO Chili

In april 2013 werd boven een kopermijn in Chili een “UFO” gezien, van het type “vliegende schotel”. Die gasten hebben te lang in de metaaldampen gehangen, toch? Nou, nee: opvallend genoeg kan het verschijnsel niet verklaard worden

Reacties

 1. Monique Monique zegt:

  Een UFO van onbekende herkomst dus.

 2. “Warmte-analyses hebben inderdaad uitgewezen dat het object een zeer hoge temperatuur gehad moet hebben – dat betekent dat het om een natuurlijk plasmafenomeen zou kunnen gaan.” Eh, hoe zie je die warmte-analyses voor je op basis van de foto’s uit zo’n simpel digitaal toestelletje?
  Ook een beetje raar dat die lui maar zo weinig foto’s gemaakt hebben en niet eens een filmpje. Dat Chileense clubje (CEFAA) is niet serieus te nemen. Lees ook http://kloptdatwel.nl/2014/07/09/chileens-ufo-bureau-weet-t-weer-eens-niet/ voor een wat kritischer blik op dit soort ‘nieuws’.

 3. Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

  Hihi, gebruiker “De Schaduw” heeft op Grenswetenschap een leuke limmerick achtergelaten 😀

  Er was eens een UFO in Chili
  Die had de kleur van vanille
  de alien besluit
  de motor gaat uit
  toen werd het donker en viel ´ie

 4. Timon van Dordt zegt:

  Ik heb vorig jaar nog een ufo gezien en mijn vrouw heeft er twee gezien. Zo’n 15 jaar geleden heb ik ook al eens een ufo gezien.

  De ufo die mijn vrouw heeft waargenomen, bestond uit een klein licht rondje dat zich van de ene plek naar de andere plek in de lucht bewoog, plots stil bleef staan en vervolgens met hoge snelheid in diverse richtingen bewoog. Het was en waarneming overdag, helder blauwe licht, in Kroatië, in nuchtere toestand. (mijn vrouw drinkt geen alcohol). Het voorwerp was beslist geen vliegtuig en ook geen helikopter. Wij maken daar nooit foto’s van. We hebben dat ook nooit gemeld en zullen dat niet doen wanneer we weer zoiets zien. De laatste keer was de waarneming zo kort dat ik niet eens de tijd had het object ook te zien. Bovendien zou het wellicht toch een militair voertuig kunnen zijn en ten slotte is zo’n melding vaak niet geloofwaardig.
  Wij zijn nuchtere mensen en geen “niburufielen”, maar we sluiten de aanwezigheid van buitenaardsen, mijn vrouw noemt ze “”buitenwezens”, niet uit.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.