25 september 2018

Messier 16, Ge-mooi-dificeerd rood is niet lelijk!!

Messier 16, de Adelaarnevel in Serpens

Messier 16, de Adelaarsnevel in Serpens

Tja…..welk

Reacties

 1. Super! Echt een geweldige opname!

 2. Jan+(H) zegt:

  Geweldig Jan. Werkt goed he? Zo’n gemodificeerde camera.

 3. Monique Monique zegt:

  Bijzonder mooi, zeg! Lukken die superplaatjes dan alleen in de Biesbos 😀 (gekheid)
  BTW, ik was eergisteren met manlief in de Biesbos en stond ineens voor sterrenwacht Mercurius. Volgens mij kregen we van meneer Harry zelf (weet niet zeker) een folder mee. Ik heb een filmpje in de Astrocorner geplaatst.
  Folder:
  http://i.imgur.com/6L85R7e.jpg

 4. Jan Brandt zegt:

  Hoi Monique,

  ja..ja…sterrenwacht Mercurius in de Biesbos….maar dan wel helemaal aan de andere kant van de Biesbos waar ik “mijn kunstje doe”….enne….ik heb vroeger toen ik nog vrijwilliger was aldaar gefotografeerd met “die lange optische slungel in de koepel”….met die 15cm kijker als volgkijker en een 14cm maksutov eraan vastgeplakt als “astrocamera” en dat ging heus niet onaardig…maarre….mijn eigen plekkie is toch echt vele malen donkerder dan bij het “sterrengesticht”!! Oh….enne….dat moet haast wel zeker “meneer Harry” in hoogst eigen persoon zijn geweest!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.